Starter Pack Crude Oil Futures

Saya akan buka tawaran Starter Pack Crude Oil Futures ini pada (28hb November 2019 (Khamis) dari pukul 10 pagi sampai 10 malam saja.

*Tawaran hanya selama 12 jam

Tawaran akan dibuka dalam

Jualan terpaksa ditunda atas sebab teknikal dan akan diberitahu ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak

(Kemudian jualan akan ditutup buat sementara waktu, dan harga akan naik)

Ini bonus-bonus akan dapat jika jadi pembeli terawal

BONUS LIMITED EDITION PERCUMA #1

Video - Misteri disebalik Gann Financial Timetable

Gann Financial Timetable seperti di bawah adalah jadual yang dibuat oleh W.D. Gann pada tahun 1909 dan last revision pada tahun 1934.

Ia mengandungi forecast tentang keadaan ekonomi sehingga 2008 (about 100 years in advance). Bagaimana jadual ini dibuat? berdasarkan apa? Ia adalah berdasarkan elemen planetary yang mana possible untuk berikan tahun, malah tarikh spesifik tentang bila sesuatu keadaan cycle ekonomi itu akan bermula.

Kita semakin hampir dengan tahun 2020, apakah cycle ekonomi pada tahun 2020? Video ini akan ceritakan the way how to reconstruct this Gann Financial Timetable.

NILAI ASAL: RM297

BONUS LIMITED EDITION PERCUMA #2

Video - Long Term Cycle Forecast

Forecast pada instrument yang ada data atas chart seperti komoditi mungkin boleh dianggap biasa. Sebab boleh lukis analisa teknikal atas chart.

Pernahkah terfikir, adakah IMPOSSIBLE untuk analisa atau forecast instrument yang tiada data atas chart yang jelas. Sebagai contoh Unit Amanah. 

Adakah mustahil untuk analisa atau forecast setiap fund secara teknikal? Adakah analisa fundamental adalah satu-satunya kaedah untuk ‘baca’ Unit Amanah?

Mustahil? Forecast? Ada ke method untuk forecast “reversal date” untuk sesuatu fund unit amanah? Sudah tentu! Saya tunjuk dalam video ini

NILAI ASAL: RM377

BONUS LIMITED 10 PEMBELI PERTAMA

Sling Bag MARVEL x MINISO

First come, first serve!

10 ORANG PERTAMA yang buat pembelian akan diberi BONUS TAMBAHAN

Sling Bag MARVEL x MINISO 🙂 

 

NILAI ASAL: RM47

Starter Pack: Crude Oil Futures

Supaya anda boleh mula trade Crude Oil FUTURES yang betul dan risiko rendah + PATUH SHARIAH

Cuba tanya diri sendiri, adakah anda trade Crude Oil Futures sebenar atau sekadar permainan harga di pasaran CFD?

spc600

Lama saya perhati, hampir setiap hari ada saja persoalan dari rakan trader tanya berkenaan trade Crude Oil Futures yang sebenar.

Sebenar? 

Ya, straight to the point, ramai yang anggap trade CFD adalah sama saja dengan trade Futures.

Apa Beza Crude Oil dengan WTI? Seriously?

Bukan itu saja, malah ada beberapa lagi soalan yang rasa malas nak layan.

Apa hukum trade WTI di broker London?

Kenapa tak shariah pulak? Saya guna akaun Islamik apa?

Eh, apa pula kena ada modal sampai USD 4785 (almost RM20k). Sifu tu kata USD 100 dah boleh start trade minyak mentah.

Kalau ada soalan macam ni memang tau dah, beliau telah terjebak dengan CFD yang acah-acah Futures.

Last-last, kita yang trade Futures ni pula dikata belajar tak habis. Kalau tak tahu tanya.

Eh, tau la awak masyuk makan kamsyen IB. 

Ada underlying asset adalah salah satu sebab jadikan Futures patuh Shariah dan CFD tidak.

Beli barang tak halal gunakan akaun Bank Islam juga tak menjadikan barang itu bertukar halal. Begitu juga dengan trade CFD guna so call ‘akaun Islamik’.

Banyak lagi reason dan hujahnya untuk diceritakan. 

Menyedari hal ini saya dengan seorang “TRADER UNDERGROUND” yang tak mahu dikenali berusaha untuk hasilkan starter pack ini.

Apa ada dalam Starterpack Crude Oil Futures?

Ini adalah set lengkap untuk perkenalkan individu dengan Futures secara umum.

Perkenalan kepada trade Crude Oil Futures secara khususnya.

Ada ebook untuk perkenalkan secara detail tentang trading Futures dan mekanisma disebaliknya.

Ada juga nota trading dari saya dan ditambah baik oleh seorang trader underground.

Juga siri video untuk mulakan trade Crude Oil Futures dengan risiko modal rendah.

Nah, bila nak tahu lebih detail lagi

#1 - Terjebak dengan Futures Commodity Trading (IMPROVED Version)

HARGA ASAL: RM97

Ebook paling laris dengan ratusan jualan sebelum ini tanpa sebarang iklan promosi

Anda akan di bantu tentang pemahaman tentang Futures dalam bahasa ringkas dan mudah

Kini dengan versi khas (IMPROVED Version) dengan tambahan konten seperti ulasan trading luar negara, cara deposit dan withdrawal

Ulasan tentang kriteria bank yang sebabkan ‘akaun sangkut’ dan kenapa

Penjelasan tentang status shariah sesuatu instrument komoditi bukan hanya pada jenis akaun Islamik

#2 - Nota Trading Premium NTP (IMPROVED Version)

HARGA ASAL: RM197

Koleksi nota trading untuk trade Crude Oil secara INTRADAY

Tambah baik NOTA trading dari Trader Underground

Improved version dalam bentuk soft-copy yang boleh di download (sebelum ini protected post)

Nota berkenaan _____  untuk trader pada pattern failure

Nota berkenaan _____ untuk participate dalam pergerakan harga kuat (continuation)

#3 - Video Trade Crude Oil Futures Risiko Rendah

HARGA ASAL: RM126

Video yang mendedahkan RAHSIA trade Crude Oil Futures yang bermargin besar (USD 4785)

Tapi dengan modal lebih rendah (USD 150)

Modal rendah secara tak langsung menjadikan risiko lebih rendah

Tanpa libatkan diri dalam pasaran CFD

#3 - Video Trade Crude Oil Futures Risiko Rendah EXTRA

HARGA ASAL: RM146

Video lanjutan EXTRA rahsia salah satu kaedah untuk dapatkan fund

Apakah elemen yang penting dalam trading untuk difokuskan

Elemen _______ yang lebih penting dari ‘keuntungan’ (profit).

Antara Feedback Dari Rakan Trader

Lagi Feedback Rakan Trader

"Alhamdulillah saya sudah habiskan dalam satu malam sahaja selepas beli ebook tuan. Cuma sibuk dengan urusan lain sampai tak sempat nak bagi feedback. Konten dalam ebook ni mmg sangat banyak dan membantu saya memahami tentang FCPO."
Muzaffar Ajmi
Gombak, Kuala Lumpur
"Content mmg superb dan sangat membantu."
Zainuddin Rani
Shah Alam, Selangor
"Terima kasih di atas penulisan tuan..pada saya bagus...boleh dijadikan rujukan..namun masih perlukan guru untuk lebih jelas.. Walaubagaimanapun, tahniah atas penulisan ini.. Terima kasih"
Ismail Adli
Tampoi, Johor Bahru
"Hampir terjebak dengan CFD sebab ingatkan ia adalah Futures"
Hafizuddin Yusof
Serdang, Kedah
"Memang benar banyak ilmu yang saya dapati dari buku Tdfct" "Perbahasan hukum tentang boleh atau tidak pasaran ini didagangkan kita Muslim turut dijelaskan, selain pecahan dalamnya - instrumen2 yang dibenarkan" "Saya boleh katakan buku ini adalah versi Bahasa Melayu 'Futures Made Simple!'."
Dr Ahmad Uzair
Alor Setar, Kedah
"Sebelum ni tak berapa faham pasal Futures. Macam-macam maklumat baru yang saya dapat daripada e-book sebagai contoh jenis2 instrument, jenis-jenis order (tak tahu pula ade server side dan client side) dan banyak lagi"
Jamaluddin Zubir
Cheras, Selangor

BONUS LIMITED #1 – RM 297
+
BONUS LIMITED #2 – RM377
+
STARTER PACK ( TDFCT + NTP + VIDEO + VIDEO EXTRA ) – RM566

RM 479 saja (JIMAT RM761)

*Available for limited time
(TOTAL RM 1,240 untuk semua)

Saya akan buka tawaran Starter Pack Crude Oil Futures ini pada (28hb November 2019 (Khamis) dari pukul 10 pagi sampai 10 malam saja.

*Tawaran hanya selama 12 jam

Lepas itu, saya akan tutup jualan dan naikkan harga. 

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius nak dapatkan panduan ini.

Ingat, tawaran in hanya dibuka pada waktu tertentu saja. Yang pastinya akan ramai orang akan terlepas peluang. 

Bila jualan ditutup, saya tak akan layan.

Tutup tetap tutup. Atau, bila harga naik tetap naik

Sebab itu saya sediakan …

Servis SMS & Email Reminder 100% percuma!

Anda boleh dapat reminder SMS sebanyak 3 kali daripada team saya bila jualan dibuka.

Servis ini saya sediakan supaya anda boleh grab offer ini secepat mungkin apabila jualan dibuka.

Masukkan maklumat di bawah:

Dapatkan di bawah bila jualan dibuka:

F.A.Q

Soalan: Saya newbie, sesuai ke?

Jawapan: Boleh, tiada masalah. Asalkan anda faham bahasa Melayu insyaAllah akan membantu. 🙂

Soalan: Saya dah pernah beli salah satu dari produk ini. Boleh saya dapatkan yang tak ada saja kah?

Jawapan: Ini adalah set starter pack dan bukan ala carte. Jadi tidak boleh. Walaubagaimanapun, cuba periksa emel anda. Ada diskaun untuk pembeli sedia ada

Soalan: Saya nak beli Bonus LIMITED sahaja boleh ke?

Jawapan: Nama pun Bonus, jadi ia adalah percuma dengan pembelian Starter Pack Crude Oil Futures. Ia LIMITED dan tidak dijual berasingan.

Soalan: Tapi, apa beza WTI dengan Crude Oil Futures?

Jawapan: Apa beza kereta dengan motokar? Itulah jawapannya. 🙂