Tak perlu kelam-kabut,
TIME untuk trade Crude Oil kan ada

Macam mana tu bro?
Betul ke trade intraday dengan TIME tak payah mengadap chart melekat depan monitor?

Tak ada idea macam mana trade guna TIME?
Luangkan sikit masa untuk tonton video di bawah untuk lebih detail

Trade with TIME dalam 2 Simple Step

STEP #1

Rujuk kepada TIME intraday

1Setiap hari dalam Group tertutup akan diberikan intraday TIME yang berkemungkinan market Crude Oil akan reversal. Rujuk gambar seperti di bawah:

STEP #2

Bila sampai TIME, baru tengok market

Bila sampai TIME yang ditetapkan, baru trader akan tengok chart untuk buat keputusan sama ada ada entry atau tidak

Kelebihan Trade dengan TIME

No more FOMO

Tiada lagi Fear of Missing Out. Sebab TIME dah diketahui in advance sebelum market jadi.

Lebih Bersedia

Ada TIME yang bertindak macam "jadual" market reverse. Trader akan lebih bersedia.

Boleh Fokus Kerja

TIME ada, set saja reminder pada phone. Reminder bunyi baru tengok chart. Mudah kan?

Tak Perlu Melekat

Tak payah melekat depan chart. Tak perlu selalu jenguk-jenguk. Sampai TIME baru tengok market.

One time contribution

Ini adalah group Facebook private untuk kegunaan saya sendiri.
Saya bukakan kepada rakan trader yang mahukan TIME reversal untuk trade Crude Oil.
Hanya TIME diberikan dan anda perlu lakukan trade sendiri.
Ini bukan kelas, bukan signal, bukan spoon feed.
Ini adalah perkongsian personal TIME analysis yang saya guna setiap hari untuk trade Crude Oil.
'ONE TIME Small contribution' dikenakan untuk akses kepada group ini.
TIADA jaminan keuntungan. Risiko trade atas diri sendiri.
TIADA refund, namun sekiranya ini sahaja baki wang yang anda ada. Emel kepada saya dalam masa 7 hari.
FAHAM? Ready? RM10 RM15 RM27 RM39 RM57 sahaja (akan naik lagi).
Crude Oil Intraday TIME Reference LIFETIME RM577.00 Not available!

Billing details

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using Online Banking & Card through toyyibPay.

    *Payment Gateway Fees RM1 for Online Banking, 2% for Credit Card will be charged during checkout