Kod Diskaun RM100

Ini memang betul-betul kerja gila. Tak pernah dibuat orang offer kod diskaun sampai nilai ratusan. Kemon lah, this is Faizhebat kan. Tak main lah diskaun RM10, RM15, RM30. Saya bagi ratus hokay!

Iye betul. Tapi sebelum tu nak minta tolong lah sikit. Buat kerja sikit boleh kan? Senang je. Okay follow step by step kat bawah ni untuk claim diskaun RM100:

1. Copy ayat di bawah

Bulan lepas ‘dia’ ni buat kaji selidik tentang trader market Futures. Hasil dari kaji selidik, didapati ramai je trader yang hebat. Yang pernah buat duit kat market pun ada.

Cuma banyak trader ada masalah untuk trade masa office hour. Jadi ‘dia’ pun beri cadangan untuk trade foreign futures market. Lagipun dari kaji selidik, semua responden beri feedback boleh trade malam.

Long story short, baru2 ni ‘dia’ ada buka offer untuk kongsikan knowledge trading. Especially dalam Gann Methodology yang agak ‘rare’ untuk orang lain kongsikan. Perkongsian adalah dalam bentuk Course of Instruction – Futures Trading, iaitu course selama 6 bulan. Setiap bulan akan release satu modul.

Tapi course yang ‘dia’ nak buat ni BUKAN untuk beginner. Ia lebih kepada “How to go from good to great”. Bukan “How to get started”

‘Dia’ akan buka offer hanya pada 28hb Jun 2019. Itupun buka selama 6 jam sahaja. Memang LIMITED edition la.

Klik link Telegram channel di bawah untuk info lanjut & supaya tak tertinggal bas. Tinggal berapa hari je lagi ni

https://t.me/courseofinstruction

#coifuturestrading

2. Post di Facebook profile. MAKE SURE PUBLIC dan saya boleh tengok. Juga sertakan hashtag supaya saya senang nak cari

3. Post ke 2 group Facebook yang ahlinya dibenarkan untuk post

4. Screenshot bukti anda dah post di Facebook profile dan dah post ke 2 group Facebook. Mesti ada 3 screenshot

5. Hantarkan screenshot ke 

Emel: faiz@iamfuturestrader.com
Tajuk: Request diskaun RM100

6. Saya akan reply emel dengan kod diskaun bernilai RM100 yang boleh anda guna semasa tawaran dibuka pada 28 Jun 2019 (JUMAAT) ini

AMARAN: Untuk step nombor 3, elakkan dari post di group cikgu korang kalau taknak kena maki 🙂