FCPO Spread Trading: Untuk Individu Bekerjaya

Anda seorang individu bekerjaya? Mesti ada masalah ni kan untuk trade 🙂

Selalu terlepas entry sebab tak sempat buat analisa market

Sebab kurang masa untuk fokus pada chart

Atau sibuk sangat untuk trade secara intraday

Nak hold position market risau kena gap against position

Tak dapat trade hari-hari sebab sibuk dengan kerja

Tapi, dalam masa sama

Nak la juga trade secara part time

Nak la merasa dapat income tambahan dari trade

Nak gandakan duit dengan tenang tanpa risiko overloss

Kesimpulannya,

Nak trade, tapi kalau boleh yang tak selalu tengok chart

Nak trade, tapi nak kena buat kerja hakiki yang dibayar gaji setiap bulan

Nak trade, tapi tak nak kelam kabut nak entry hari-hari

Nak trade, tapi tak nak la malam-malam susah tidur sambil tengok chart Soybean Oil risau esok gap against direction. ha ha ha

Eleeh... tau la, saya dulu macam tu juga

Okay, saya tak tau untuk anda

Tapi melalui pengalaman sendiri,  FCPO Spread antara instrument yang agak baik untuk individu bekerjaya

Sebab market gerak perlahan, jadi sempat la nak tengok chart

Lagi sebab FCPO spread jarang berlaku gap, jadi tak perlu risau overloss

Bukan tak ada instrument foreign untuk trade malam, tapi sanggup ke hadap market lepas penat kerja siang?

Oh ya, margin requirement pun lebih kecil berbanding instrument lain

Eh, banyak la nak cerita

Antara yang akan dikongsi pada kali ini adalah:

  • Favourite Entry reversal pada spread
  • Spread vs normal trading (outright)
  • Kaedah pemilihan FCPO Calendar spread
  • Kaedah selamat untuk elak Risiko LEG
  • Cara Minimakan loss
  • Bila nak entry & dan nak exit
  • Pengurusan masa trading untuk yang bekerja 9-6
  • Time to entry
  • Seprais bernilai RM1500

Senang cerita macam ni

Saya akan buat sharing tentang Spread trading dengan kaedah trade yang sesuai untuk individu bekerjaya

Dari survey, saya dapati ada permintaan pada Weekend dan Weekdays

Paling tinggi pada Isnin Malam (untuk weekdays) DAN Sabtu Malam (untuk weekend)

 

Oleh sebab tiada rakaman akan diberi, saya sediakan 2 slot supaya anda boleh pilih nak attend mana satu

Boleh pilih kedua-dua sesi, tiada masalah. Gunakan kod “DUADUA” untuk diskaun 15% sekiranya attend kedua-dua sesi.

Peringatan: Harga diskaun valid sehingga 30 April 2021 sahaja

SESI #1
Hari: ISNIN 26 APRIL 2021
Masa: 10:00 Malam
Platform: Livewebinar (Link diberikan di emel lepas pembelian)

SESI #2
Hari: SABTU 1 MEI 2021
Masa: 10:00 Malam
Platform: Livewebinar (Link diberikan di emel lepas pembelian)

Sekiranya ada masalah, emelkan kepada: [email protected]
FCPO Spread Trading – Untuk Individu BEKERJAYA (Isnin 26 Apr 2021) RM250.00 Not available!
FCPO Spread Trading – Untuk Individu BEKERJAYA (Sabtu 1 Mei 2021) RM250.00 Not available!

Billing details

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using Online Banking & Card through toyyibPay.

    *Payment Gateway Fees RM1 for Online Banking, 2% for Credit Card will be charged during checkout