Hasilkan PROFIT dengan teknik trading sendiri, naked atau indi.

Jualan ditangguhkan kepada satu tarikh akan datang atas sebab team kami akan bercuti sehingga hujung tahun

Kenapa mesti pilih untuk trade naked (chart kosong) atau indi?

Kan boleh combine dua-dua jadi method yang buat profit. Baca sampai habis untuk dapatkan bonus video time cycle bernilai RM997!

SEORANG Pembeli Terpantas - PERCUMA akses Program Spread Trading X TIME Analysis online 4 minggu (Bernilai RM2969)

Khas untuk 1 orang pembeli pantas (apabila jualan dibuka)

Anda akan dapat akses penuh ke group perkongsian online 4 minggu Cycle Spread Trading

Kelas ini adalah perkongsian tentang spread trading menggunakan cycle analysis. Peserta bayar RM2969 untuk hadir ke perkongsian secara online selama 4 minggu

10 Pembeli Terpantas - PERCUMA Video ITs TIME di dalam Pen Drive edisi Terhad (Bernilai RM970)

Khas untuk 10 orang pembeli pantas (apabila jualan dibuka)

Anda akan dapat pendrive edisi terhad dengan kandungan Video ITs TIME v2 Time Analysis 100% percuma (akan dihantar pada 23 Disember 2020).

Video ITs TIME Cycle Analysis telah membantu ramai trader untuk memahami asas cycle dan ada yang berjaya buat market forecast sendiri.

Khas untuk semua pembeli PERCUMA - 3 Produk Digital Tambah (Bernilai RM617)

Untuk PROFIT, Video Naked X Indi sudah memadai

Namun 3 produk digital tambahan ini akan membantu anda untuk accuracy dalam trading.

1. Video Trade Risiko Paling Minimum (RM197)
2. Video Market Major TIME Reversal (RM170)
3. Video Marking Market TIME Reversal (RM250)

Jika dijual berasingan harganya RM617.

Siapa kami? Bagaimana kami boleh bantu trading anda... sekarang?

Hai, saya Faiz Sulaiman. 

Dan disebelah saya adalah team trading yang sama-sama brainstorm teknik trading (Azizi dan Nik).

Biasanya kami akan improvise each other.

Saya agak mahir dengan naked trading, dari se-simple Eliottwave sehingga yang complicated seperti teknik Gann Trading System.

Mereka berdua ini pula ‘tukang improvise’. 

Saya dulu tak percaya pada indicator, tapi mereka berdua ini telah buka mata saya yang mana

TAK PERLU pun pilih nak pakai apa. Kita pakai dua-dua, 

Case Study 1 - Aplikasi 22 Hari Soybean Oil Futures

Soybean Oil Futures adalah instrument Futures yang paling sesuai untuk pemula. 

Sebab modal (initial margin) yang diperlukan adalah agak rendah.

Berikut adalah sebahagian analysis selama 22 hari – KUMULATIF PROFIT USD$1202

Case Study 2 - Aplikasi 2 Minggu Crude Oil Futures

Crude Oil Futures, walaupun perlu modal yang agak tinggi untuk mula trade.

Tapi ada kaedah funded trader dari prop trading company.

Asalkan boleh buat profit, mereka banyak modal untuk diberi kepada anda.

Berikut adalah sebahagian analysis selama 10 trading days – KUMULATIF PROFIT USD$1174

Apa yang cuba ditunjuk pada Case Study?

Secara ringkas macam ni.

Dengan teknik kombinasi naked dan indi yang mudah, 

dan hanya gunakan 1 lot position boleh hasilkan seperti berikut:

USD$1174 dalam masa 10 hari dari Crude Oil Futures

USD$1202 dalam masa 22 hari dari Soybean Oil Futures

Bagaimana Video Naked X Indi Trading System ini boleh bantu anda dalam trading?

Jika anda pernah termenung fikirkan trading style scalping atau swing.

Pasti anda akan termenung lebih panjang bila memikirkan nak analisa market guna NAKED CHART ataupun CHART dengan INDICATOR?

Eh kejap, naked chart tu apa? Indi tu apa?

Naked chart merujuk kepada kaedah analisis trading tanpa indicator. Hanya perlu lukisan secara manual atas chart untuk analisa market.

Manakala indi pula merujuk kepada kegunaan indicator pada chart. Indicator seperti Bolinger Band, Moving Average, Stochastic dan banyak lagi diguna untuk analisa market.

Maka dengan itu, kami hasilkan video ini untuk bantu anda keluar dari kebuntuan ini.

Seterusnya, anda boleh CREATE TRADING SISTEM SENDIRI dan trade dengan berdikari.

Lebih 7 Video. 100% Praktikal

Video Siri - Trading Chart Kosong

Dalam video ini akan dikongsi tentang struktur penting.
Kaedah simple untuk kenal pasti struktur pasaran.
Penggunaan mudah fibonacci untuk trend following.
Penggunaan mudah fibonacci untuk trend reversal.
Kelemahan ketara untuk teknik chart kosong tanpa indikator.

Video Siri 2 - Trading Chart Indikator

Video ini akan dikongsi tentang indikator paling simple.
Tanpa sebarang tambahan coding.
Mudah didapati pada semua trading platform sedia ada.
Kelemahan ketara untuk teknik chart dengan indikator.

Video Siri 3 - Bina Sendiri Trading Sistem

Video ini adalah perkongsian tentang kombinasi trading pada chart kosong dan juga trading guna indikator.
Kami selalu bagi pancing tak terhad dengan ikan.
Kadang-kadang kami bagi permata.
Trader akan boleh jadi lebih kreatif dan berdikari.
Seterusnya boleh bina trading sistem sendiri walaupun tanpa kami.

3 Langkah yang anda boleh buat lepas dapat video

Langkah 1

Tonton semua video naked trading strategy dan juga indi trading strategy.

Langkah 2

Buat kajian mendalam sekurang-kurangnya 2 minggu pada market yang anda trade

Langkah 3

Cuba paper trade pada market yang anda trade dan rasai sendiri pengalaman guna strategy kombinasi naked X indi.

Berapa harga pakej video ni?

Video ini bukanlah ada teknik baru bombastik yang baru dicipta.

Ia adalah kombinasi teknik sedia ada yang telah improve winning rate.

Kami ambil masa 12 bulan untuk eksperimen dan berpuluh ribu duit modal kami dah ‘bakar’.

Rugi dan untung semua kami dah hadap.

Kami sendiri ‘sayang’ untuk disclose realiti ini dan mencadangkan harga RM599 untuk semua video.

Jadi ringkasnya nilai video ini saja

Video Trading Chart Kosong (Naked) : RM 397
Video Chart Indicator: RM397
Video Bina Sendiri Trading Sistem: RM597

BONUS PERCUMA
Video trade risiko paling minimum: RM197
Video Market Major TIME Reversal: RM170
Video Marking Market TIME Reversal: RM239

Total: RM1997?

Jadi... Berapa harga pakej Video Naked X Indi? Ada diskaun ke?

Anda tak perlu bayar RM1997
Anda tak perlu bayar RM597

Oh ya, kami juga tak minta anda bayar RM200 (KALI INI SAJA)

Hanya RM199 saja!

Ingat! Bonus 3 Video tambahan bernilai RM617 secara PERCUMA

Apa yang anda dapat dengan harga RM199?

Anda bukan saja dapat Pakej Video Naked Trading X Indi.

Dengan harga RM199 saja, anda akan dapat 3 Video tambahan bernilai RM617 secara percuma!

Sekiranya anda pembeli terpantas, atau 10 terpantas. Ganjaran bernilai RM2969 atau RM970 masing-masing akan jadi milik anda.

Khas untuk semua pembeli PERCUMA - 3 Produk Digital Tambah (Bernilai RM617)

Untuk PROFIT, Video Naked X Indi sudah memadai

Namun 3 produk digital tambahan ini akan membantu anda untuk accuracy dalam trading.

1. Video Trade Risiko Paling Minimum (RM197)
2. Video Market Major TIME Reversal (RM170)
3. Video Marking Market TIME Reversal (RM250)

Jika dijual berasingan harganya RM617.

Bagaimana untuk dapatkan harga video dan semua bonus 3 video tambahan ini pada harga RM199?

Mudah saja!

Prinsip kami “INI KALI SAJA”. 

Lain kali sorry, sama ada jualan terus ditutup atau harga naik tanpa budi bicara

Untuk tak ketinggalan tawaran ini.

Jadi, masukkan nama, emel dan nombor telefon anda di bawah sekarang

Jualan ditangguhkan kepada satu tarikh akan datang atas sebab team kami akan bercuti sehingga hujung tahun

Sertai VIP List di bawah supaya tak terlepas bila tawaran dibuka semula


    Video Naked X Indi Trading System RM199.00 Not available!

    Billing details

    Additional information

    Your order

    Product
    Quantity
    Total
    Cart Subtotal RM0.00
    Order Total RM0.00
    • Pay securely using Online Banking & Card through toyyibPay.

      *Payment Gateway Fees RM1 for Online Banking, 2% for Credit Card will be charged during checkout

    FAQ

    Video Pakej Naked X Indi adalah dalam betuk digital yang boleh diakses serta merta selepas pembayaran dibuat dan disahkan

    Program ini telah tamat dan masih belum dibuka. Tapi jika anda jadi pembeli terpantas semasa jualan ini dibuka, anda akan diberikan akses kepada program ini PERCUMA.

    Untuk 10 pembeli terpantas (TIDAK TERMASUK PEMBELI PALING PANTAS), anda akan terima pendrive edisi terhad yang mengandungi pakej ITs TIME v2 Time Analysis yang bernilai RM970 PERCUMA.

    *Penghantaran akan dibuat pada 23 Disember 2020