Analisa Masa Dalam Trading

Atas permintaan dari pengguna IT’s TIME sedia ada. Maka saya ‘improve’ lagi IT’s TIME kepada versi 2.0. Sebelum tu, apa benda IT’s TIMe ni?

IT’s Time adalah produk digital dalam bentuk ebook yang saya hasilkan untuk bantu trader ‘orang kita’ untuk mula faham tentang CYCLE ANALYSIS. Dengan Cycle Analysis, trader boleh jangka bila next important event yang bakal terjadi kepada market. 

The key is: BILA? when? what date?market will react

Tapi, saya sentiasa rasa tak puas hati. Sebab banyak lagi sebenarnya yang saya tak kongsikan dalam IT’s TIME versi sebelum ini. Bukan tak mahu, tapi saya risau susah untuk rakan trader sekalian nak hadam. Maklumlah benda baru. 

Tapi, saya teruja untuk berkongsi lebih lagi apabila ada antara rakan trader yang dah dapatkan IT’s TIMe, sudah mula ‘talking about planet’, ‘talk planet language’, ‘talking about time’ yang mana sebelum ini perkara ini dianggap pelik. Best la! Yela, sebelum ni semua analisa base on price.

Nak Offer Apa ni?

Okay, saya tahu. Masa itu emas. Tak ada masa nak baca kan? Okay ini yang saya offer kali ini:

VALUE: RM379

Tambah lagi dengan...

Hanya RM870 RM970 untuk semua ini!

TAWARAN INI HANYA VALID SEKARANG. 

NEXT TIME MUNGKIN BUKAN HARGA INI, MUNGKIN JUGA SAYA TAKKAN BUAT LAGI DAN TUTUP TERUS. Ingat sebelum ni saya pernah buat. Sampai sekarang offer tu tutup tak buka-buka

Maka, saya improve IT's TIME Version 2.0

Advance Information

Jika di IT's TIME saya kongsikan dalam 3 buah ebook merangkumi pengenalan cycle, cara baca data planetary dan asas tracking cycle. Kali ini, saya tambah lagi maklumat advance seperti Declination, Latitude, Fasa dalam planetary movement seperti perihelion dan aphelion. Info ini penting sebagai asas untuk faham kenapa cycle adalah NOT CONSISTENT

Info Untuk Tunnel

Are you serious? Kenapa nak tahu info astronomi ni? Nak trade je kot, bukan nak jadi astronot. Maklumat astronomi bersepah dalam Tunnel Thru The Air. Tanpa maklumat astronomi sukar untuk 'make sense'. Ya, tak terhad kepada astrologi, Gann juga 'tanam' coding dalam Novel Tunnel Thru The Air dengan komponen astronomi.

Kalau tak, takkan trader kontemporari semasa zaman W.D. Gann seperti George Bayer tulis berkenaan benda yang sama, iaitu komponen astronomi. Boleh semak dalam bukunya 'Handbook of Trend Determination'

Lagi Kaedah Data Extraction & Analysis

Ya, saya tahu. Tools yang saya tunjuk dalam IT's TIME v1 sebelum ini agak leceh untuk digunakan pada data yang panjang. Bermaksud, jika data chart yang trader nak analyse bertahun-tahun. Agak leceh untuk track time satu- satu. Maka, saya tunjukkan lagi tools alternatif sebagai 'short cut' yang boleh extract data untuk diguna dalam Microsoft Excel. Seryes la guna Excel untuk analisa market? Of course!

Okay Now, in Details

IT’s TIME v2.0 adalah termasuk SEMUA content dalam IT’s TIME v1. Dengan penambahan info yang lebih padu:

IT’s TIME v2.0 – I
Dimensi Tersembunyi & Misteri Novel Tunnel

Dalam IT’s TIME v1 bukan sedikit komponen astrologi dan astronomi yang didedahkan. Cukup banyak. Namun ada lebih lagi selain dari longitude planet, sistem zodiac dan degree. Antaranya latitude, declination, sistem koordinat equatorial, sistem koordinat celestial. Begitu juga fasa di mana sebabkan pergerakan planet lebih perlahan dan lebih laju.

Kenapa ia penting? As you progress in Gann Study, semua komponen ini akan ‘make sense’. Terutamanya data yang tidak konsisten kerana fenomena orbital yang juga tidak konsisten. Oh ya, nisbah pergerakan planet yang juga disebut sidereal dan juga synodic. Penting gila kot benda ni. See, volume 1 je dah boleh cut your learning curve yang anda kena lalui mungkin makan bertahun-tahun. 

IT’s TIME v2.0 II
Cycle, Level Efektif & Kesukaran

Pelbagai instrument pasaran, begitu juga dengan cycle. Pelbagai jenis cycle yang ada, infact di luar Gann study pun wujudnya cycle untuk kegunaan yang pelbagai. Saya hanya fokus kepada cycle dalam trading. Dalam Gann study, ada beberapa cycle utama iaitu Transit & Natal, High Low, Cycle of Repetition (COR) dan juga Law of Vibration (LoV)

As we starting the Gann study seperti yang ditunjuk dalam IT’s TIME v1.0, ia adalah cycle jenis Transit. Jika cycle jenis ini pun dah banyaaaaaaak gila. Adakah anda fikir cycle lain lebih mudah dan simple? NO WAY ia lebih mudah! Namun, there are some WAY to reach them. hehe

IT’s TIME v2.0 III
Kira-kira Advance

Dalam IT’s TIME v1.0 ada saya kongsikan beberapa pengiraan yang advance. Antaranya conversion antara unit zodiacal dan unit degree. Dalam IT’s TIME 2.0 saya kongsikan pengiraan lebih advance, pengiraan degree ke price mungkin? Atau dari price kepada degree?

Oh well, ini adalah normal dalam Gann Study. Pernah baca Gann Coffee Letter? Okay, boleh google sekarang. Baca sejenak. Ahaa, itulah dia contoh kira-kira dari price ke degree planetary. Advance kan?

Lek Luu.. Ada Lagi

Bukan itu saja.

Saya ada hadiah SPECIAL yang akan buatkan anda rasa rugi jika tak ambil peluang ini.

Hadiah SPECIAL yang saya maksudkan adalah….

BUKU "4 Evidences" dari Congjeler

Ya! Sempena team Congjeler buat comeback. Saya telah berjaya pujuk 'bos' team Congjeler untuk hadiahkan BUKU Harmonic pattern ini kepada pembeli IT's TIME v2.0

Ini bukan 'ebook bodoh', tapi BUKU FIZIKAL yang akan dihantar kepada anda. 4 Evidence adalah TEKNIK MAHAL dari team Congjeler yang berasaskan Harmonic Pattern. Yang mana boleh bantu trader untuk entry secara selamat secara intraday mahupun secara swing. Kamonlah, benda elok je Faiz akan rekemen

VALUE: RM 224

Video Course IT's TIME 2.0

Yezza, ini adalah antara feedback dari pengguna IT's TIME sedia ada. Ada individu yang sukar untuk faham maklumat bentuk teks. Perlukan sesuatu yang VISUAL. Jadi, saya bantu anda untuk lebih faham guna video yang bergerak. Yela, bila tulis panjang disuruh lukis. Takpa video terus saya bagi.

Ya, lebih 10 video yang saya hasilkan supaya lebih 'nampak' macam mana cycle ini beraksi. Video ini sendiri saya boleh jual dengan harga ribuan ringgit. Tak percaya? Anda cuba Google info berkenaan planetary atau cycle course dari provider 'Mat Saleh' seperti WAve59, Optuma, SacretScience dan sebagainya. Kalau ada yang puluh-puluh USD, bagitau ya. Sebab saya percaya semuanya RIBU RIBU RIBU. Tapi saya berikan PERCUMA!

VALUE: RM 1750

Teaser video yang bakal diterima adalah penerangan ‘Layman language’ yang senang faham. Boleh je saya guna bahasa jargon bombastik rocket science untuk nampak lebih bijak. But for what? Ada lebih 10 video yang lebih kurang macam kat bawah ni

Video Ke Peti Surat Anda

Serious! Saya masukkan semua video bonus dalam pendrive. Saya hantar kepada anda. Ini tak main-main. Kamonlah, we alls are not cikai-cikai punya. Saya seryes dalam delivery value yang power kepada anda.

VALUE: RM 270

Apa yang anda bakal dapat sebagai pemilik IT's TIME v2.0?

IT’s TIME 2.0
(Harga RM870 RM970)

Buku 4 Evidence
(Harga RM224)

Unique Content Storage
(Harga RM270)

Video Course IT’s TIME 2.0
(Harga RM 1750)

Anda cuma perlu bayar

RM870 – TAWARAN INI HANYA VALID SEKARANG. 

NEXT TIME MUNGKIN BUKAN HARGA INI, MUNGKIN JUGA SAYA TAKKAN BUAT LAGI DAN TUTUP TERUS. Ingat sebelum ni saya pernah buat. Sampai sekarang offer tu tutup tak buka-buka

RM970 – Tawaran Harga LAST CALL (ditutup anytime)

Tawaran Hanya Akan dibuka Pada

IT’s TIME V2.0 hanya akan dibuka pada tarikh dan masa seperti berikut (TERHAD)

Tarikh: 29 JULAI 2019
Hari: ISNIN
Masa: 10:00 AM hingga 4:00 PM sahaja

Sistem pembayaran hanya akan dibuka pada jam 10:00 pagi sehingga 4:00 petang SAHAJA. Harga terhad kepada 50 pembeli awal

Join channel Telegram supaya tak terlepas

Dapatkan Sekarang (LAST CALL)

It’s Time V2.0 RM1,200.00 RM970.00 Out of stock

Billing details

Additional information


Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using your Online Banking through Toyyibpay.

FAQ

Ini adalah produk digital atau fizikal?

Ini adalah fusion antara digital dan fizikal. Selepas pembayaran, ebook boleh diakses serta-merta secara automasi. Semua free gift adalah berbentuk fizikal yang mungkin ambil masa 1 minggu untuk anda terima.

Siapa Congjeler?

Congjeler adalah rakan kerjasama yang pegang niche Harmonic Pattern dalam trading. Saya sendiri pernah belajar Harmonic Pattern dengan team Congjeler. Terbaik

Ada Jaminan?

Jika mahukan jaminan, boleh simpan duit dalam bank. Tapi di sini, dijamin gagal kalau tak buat apa-apa. Tiada refund dibenarkan, semua pembayaran adalah muktamad.

Apa bukti Cycle Analysis works?

Boleh usya2 beberapa forecast yang saya pernah kongsikan di web https://faizsulaiman.com/blog/

Ingat Gann trader MESTI tahu forecast

Saya ada beli IT’s TIME v1.0, boleh dapat diskaun tak? hehe

SUDAH Tentu! Saya sentiasa hargai rakan trader yang support saya. Nanti periksa emel, saya ada hantar diskaun. Cheers 🙂

AHMAD MAWARDI
dari KEPALA BATAS Penang (Pulau Pinang)
telah membeli Wave LENGTH [Last Call]
pada sekitar 2 days yang lalu
 
MOHD NAZZRIL
dari PERAI Penang (Pulau Pinang)
telah membeli Wave LENGTH [Last Call]
pada sekitar 3 days yang lalu
 
MUHAMMAD
dari BUKIT MERTAJAM Penang (Pulau Pinang)
telah membeli Wave LENGTH [Last Call]
pada sekitar 3 days yang lalu
 
ANAS
dari ULU KINTA Perak
telah membeli IT's TIME V1 - Ebook & Video
pada sekitar 4 days yang lalu
 
MOHAMAD NOOR
dari KEPALA BATAS Penang (Pulau Pinang)
telah membeli Wave LENGTH [Last Call]
pada sekitar 4 days yang lalu
 
SYARINA
dari EASTLAKES New South Wales
telah membeli Futures Course of Instruction Bulan 01
pada sekitar 5 days yang lalu
 
NIK HAZEMAN
dari ULU KELANG Kuala Lumpur
telah membeli Wave LENGTH [SuperSaver]
pada sekitar 6 days yang lalu
 
WAZIR
dari SENTUL Kuala Lumpur
telah membeli Wave LENGTH [SuperSaver]
pada sekitar 6 days yang lalu
 
ABANG SULIMAN
dari SIBU Sarawak
telah membeli Wave LENGTH [SuperSaver]
pada sekitar 6 days yang lalu
 
KAMARUL
dari SHAH ALAM Selangor
telah membeli Wave LENGTH [SuperSaver]
pada sekitar 6 days yang lalu
 
MUHAMMAD FATHULLAH
dari ALOR GAJAH Malacca (Melaka)
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
MUHAMMAD WAFI
dari JOHOR BAHRU Johor
telah membeli IT's TIME V1 - Ebook & Video
pada sekitar 1 week yang lalu
 
MUHAMMAD RAMZUL
dari BANDAR BARU BANGI Selangor
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
MUHAMMAD LOKMAN HAKIM
dari SHAH ALAM Selangor
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
ABU
dari SHAH ALAM Selangor
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
MUHAMMAD WAFI
dari JOHOR BAHRU Johor
telah membeli Buku Fizikal 4 Evidence Harmonic Pattern
pada sekitar 1 week yang lalu
 
ELDY YAKIN
dari RANAU Sabah
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
JAMALUDDIN
dari KUALA LUMPUR Kuala Lumpur
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
ABDUL MUTALIB
dari PETALING JAYA Selangor
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu
 
MOHAMAD
dari PASIR GUDANG Johor
telah membeli Wave LENGTH [Earlybird]
pada sekitar 1 week yang lalu