Ruangan Akses IT’s TIME v2

[wcm_nonmember]
Jika anda membaca ini, anda bukan ahli kepada Course of Instruction. Sila subscribe keahlian untuk view content
[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”its-time-v2″]

Terima kasih kerana mendapatkan IT’s TIME v2.0, dan saya berbesar hati anda letakkan kepercayaan kepada saya untuk deliver satu topik yang agak berat dalam trading ini.

Baiklah untuk permulaan, anda boleh dapatkan akses ke Facebook Group

https://www.facebook.com/groups/itstimev2/

Anda perlu masukkan nombor order apabila ditanya. Kemudian barulah anda akan diapprove masuk. Support dan kemaskini akan dibuat dalam group Facebook tersebut.

Untuk dapatkan akses ebook, anda boleh download di ruangan “My Account“. Klik link ini untuk terus ke page My Account. Kemudian klik pada “Downloads” di sebelah kiri.

EBOOK

Oleh sebab ramai 1st time buyer. Saya minta untuk hadam dulu IT’s TIME 1,2,3. Ini adalah sangat penting kerana ia berkait antara satu sama lain.

Kemudian barulah move ke IT’s TIME 4 yang mana ia lebih heavy. Untuk pembeli asal IT’s TIME v1, boleh terus mula dari IT’s TIME 4.

Saya akan release IT’s TIME 5 dan IT’s TIME 6 secara berperingkat iaitu

IT’s TIME 5: 2 Aug 2019

IT’s TIME 6: 5 Aug 2019

Saya nak anda betul-betul faham dulu underlying astrolonomi (fusion of astrology + astronomi). 

Kerana IT’s TIME 5 akan sentuh kepelbagaian jenis cycle. Pada fasa ini saya anggap tiada lagi soalan “Ephemeris tu apa?”, “mana nak dapat Ephemeris”.

Manakala IT’s TIME 6 akan melibatkan cara pengiraan price yang perlukan kefahaman yang tinggi pada system longitude. 

 

VIDEO

Atas sebab-sebab logistik, pendrive edisi special IT’s TIME akan ada sedikit kelewatan. Mohon maaf kerana ia diluar kawalan kami. Tentative date untuk mula penghantaran pendrive edisi special beserta video adalah

7 Aug 2019

 

BUKU FOUR EVIDENCE

Stock ready dan penghantaran akan dibuat pada 30 Julai atau 31 Julai 2019. Tracking number akan diberikan di Facebook Group

Sekiranya menghadapi sebarang masalah, boleh emelkan terus ke [email protected] atau hantarkan telegram ke nombor 0133691393. Terima kasih

[/wcm_restrict]

KEKAL BERHUBUNG

Hubungi Kami

TELEGRAM ADMIN...

https://t.me/IAFTAdmin
0