Nak tarikh REVERSAL FCPO sepanjang tahun 2021?

Jualan akan re-open pada 18 Disember 2020 (Jumaat) pada pukul 8:00 malam hingga 11:00 malam sahaja

Hint! Baca sampai habis untuk peluang dapatkan bonus video bernilai RM7270!

Sila masukkan maklumat anda menerusi borang waiting list di bawah

SEORANG Pembeli Terpantas - PERCUMA akses Program Forecasting Market Gann Planetary System (Bernilai RM7270)

Khas untuk 1 orang pembeli pantas (apabila jualan dibuka)

Anda akan dapat akses penuh ke program mentoring bernilai RM7270

Program ini adalah perkongsian bagaimana saya boleh buat forecast annually dalam apa jua market. Perkongsian adalah secara online selama 4 minggu

10 Pembeli Terpantas - PERCUMA Mousepad Square of Nine + Video Cari PRICE guna Square of 9 (Bernilai RM370)

Khas untuk 10 orang pembeli pantas (apabila jualan dibuka)

Anda akan dapat mousepad SQUARE of Nine edisi terhad dengan akses Video Cari PRICE guna Square of Nine 100% percuma (akan dihantar pada 28 Disember 2020).

Video Cari PRICE guna Square of Nine telah membantu ramai trader untuk memahami cara mudah untuk cari PRICE level support dan resistance in advance.

Khas untuk semua pembeli PERCUMA - Koleksi Webinar Sembang Cycle
(Bernilai RM510)

Untuk bantu anda dalam trading, kalendar annual forecast FCPO sudah memadai

Namun 3 produk digital tambahan ini akan membantu anda untuk accuracy dalam trading.

1. Video Webinar – Fasa Gann Financial Timetable (RM170)
2. Video Webinar – TTTA Major Cycle (RM170)
3. Video Webinar – Time Pattern Industrial Cycle (RM170)

Jika dijual berasingan harganya RM510.

Siapa kami? Bagaimana kami boleh bantu trading anda... sekarang?

Hai, saya Faiz Sulaiman. 

Dan disebelah saya (Azizi dan Nik) adalah team trading yang sama-sama menjayakan projek Annual Forecast FCPO 2021 .

Masing-masing ada expertise tersendiri.

Kami laverage kelebihan yang ada, maka terhasil projek yang julung kali diadakan ini.

Case Study 1 - Forecast Spread FCPO

Forecast market boleh dibuat pada sebarang instrument. 

Tidak terhad kepada Futures kontrak outright, malah pada kontrak spread juga boleh diguna.

Tak percaya lihat sendiri video di bawah bagaimana forecast dibuat seminggu lebih awal dari tarikh reversal.

Bukankah menarik kalau dapat reversal date untuk FCPO sepanjang tahun 2021?

Case Study 2 - Forecast Stock AAPL

Ya, saya memang tak trade stock.

Tapi saya nak beritahu yang forecast ini tidak terhad kepada instrument Futures. 

Stock juga boleh

Menarik kan kalau boleh dapat reversal date untuk FCPO sepanjang tahun 2021?

Case Study 3 - Forecast FCPO Apr-May-Jun 2020

Berikut adalah forecast untuk market FCPO pada quarter kedua yang lalu.

Forecast tarikh reversal telah diberikan lebih awal. 

Ada missing 1 tarikh reversal

Eh, bak datang reversal date untuk FCPO sepanjang tahun 2021!

Case Study 4 - Forecast INO May-Jun-Jul 2020

Bagaimana pula dengan stock INO?

Forecast dibuat pada 18 May 2020.

Tiga bulan lebih awal tarikh reversal diberikan.

Error 3 date out of 16 reversal date. Eh, okay what? Tiga bulan in advance kot.

Best ni kalau boleh dapat reversal date untuk FCPO sepanjang tahun 2021!

Apa yang cuba ditunjuk pada Case Study?

Secara ringkas macam ni.

Semua reversal date adalah diberikan in advance. 

Dan anda boleh lihat dan crosscheck sendiri macam mana market ‘UNFOLD’ mengikut tarikh reversal yang diberikan.

Bagaimana Kalendar Annual Forecast FCPO 2021 ini boleh bantu anda dalam trading?

Boleh hold lagi ke FCPO ni? FCPO ni esok nak ke mana?

Boleh short dah ke? atau masih bullish?

Biasa kan soalan-soalan macam ni?

Macam mana kalau lepas ni anda tak payah risau tentang ini semua. 

Sebab dalam kalendar FCPO ANNUAL FORECAST TAHUN 2021 ini, telah diberikan tarikh-tarikh yang berkemungkinan akan berlaku REVERSAL.

Sekurang-kurangnya 4 Tarikh Reversal Sebulan. Hampir 80% Accurate!

4-5 Reversal Sebulan

Dalam sebulan akan ada beberapa tarikh reversal.
Biasanya dalam 4 hingga 5 tarikh reversal.
Anda trade intraday? Reversal date ini akan sangat membantu untuk anda tentukan BIAS terhadap market trend.

80% Accuracy

Anda boleh crosscheck dengan case study yang telah diberikan.
Ia adalah servis yang diberikan kepada client sebelum ini.
Semua tarikh reversal HIGH Probability akan terjadi dengan izin Allah.

1-2 Days Error Tolerance

Adakah market FCPO akan reverse exactly?
Sudah tentu tidak.
Setiap tarikh reversal yang diberi akan ada error tolerance sebanyak 1 hingga 2 hari.
Jangan risau kerana kebanyakan tarikh tidak lebih dari 1 hari error.

3 Langkah yang anda boleh buat lepas dapat kalendar

Langkah 1

Dapatkan kalendar dan periksa tarikh reversal yang terdekat.

Langkah 2

Bersedia lebih awal. Cari evidence untuk entry secara reversal bila menjelang tarikh reversal.

Langkah 3

Trade ikut trading plan anda. Ride beginning of the trend.

Berapa harga Kalendar FCPO ANNUAL FORECAST 2021 ini?

Kalendar ini bukanlah kalendar alaf baru yang baru dicipta semalam.

Ia adalah kalendar biasa yang ada tarikh dan senarai cuti umum.

Namun yang jadi EXTRAORDINARY pada kalendar ini ialah. 

Ia diberikan MARK pada tarikh yang berkemungkinan akan jadi reversal FCPO sepanjang tahun 2021.

Kalau anda nak tahu, saya biasanya akan caj USD$150 untuk forecast trading instrument selama 1 bulan di forecastingmarkets.com

Sebulan pun dah lebih RM500, setahun sepatutnya… RM6000 kan? yaa

Kalendar Custom Design Special Edition : RM 97
Servis Forecast Instrument 1 x 12 bulan (setahun): RM6000
Video Method Entry COUNTER TREND : RM497

BONUS PERCUMA
Video Webinar – Fasa Gann Financial Timetable: RM170
Video Webinar – TTTA Major Cycle: RM170
Video Webinar – Time Pattern Industrial Cycle: RM170

Total: RM7104?

Jadi... Berapa harga Kalendar FCPO ANNUAL FORECAST 2021? Ada diskaun ke?

Anda tak perlu bayar RM7104
Anda tak perlu bayar RM6000
Anda juga tak perlu bayar harga biasa USD$150

Oh ya, kami juga tak minta anda bayar RM500 (KALI INI SAJA)

Hanya RM359 saja!

Ingat! Bonus 3 Video tambahan bernilai RM510 secara PERCUMA

Apa yang anda dapat dengan harga RM359?

Anda bukan saja dapat Kalendar FCPO Annual Forecast tahun 2021.

Dengan harga RM359 saja, anda akan dapat 3 Video tambahan bernilai RM510 secara percuma!

Video ini dijamin akan memberi anda ‘INSIGHT’ dan pandangan yang baru dalam time analysis.

Sekiranya anda pembeli terpantas, atau 10 terpantas. Ganjaran bernilai RM7270 atau RM370 masing-masing akan jadi milik anda.

Khas untuk semua pembeli PERCUMA - Koleksi Webinar Sembang Cycle
(Bernilai RM510)

Untuk bantu anda dalam trading, kalendar annual forecast FCPO sudah memadai

Namun 3 produk digital tambahan ini akan membantu anda untuk accuracy dalam trading.

1. Video Webinar – Fasa Gann Financial Timetable (RM170)
2. Video Webinar – TTTA Major Cycle (RM170)
3. Video Webinar – Time Pattern Industrial Cycle (RM170)

Jika dijual berasingan harganya RM510.

Juga jangan lupa untuk 

1 x PEMBELI PALING PANTAS – Personal Mentoring (Bernilai RM7270)

10 x PEMBELI TERAWAL – Mousepad Edisi terhad Square of Nine + Video Cari Price guna Square of Nine (Bernilai RM370)

Hanya RM359 saja!

Bagaimana untuk dapatkan harga kalendar forecast FCPO dan semua bonus 3 video tambahan ini pada harga RM359?

Mudah saja!

Prinsip kami “INI KALI SAJA”. 

Lain kali sorry, sama ada jualan terus ditutup atau harga naik tanpa budi bicara

Untuk tak ketinggalan tawaran ini.

Jadi, masukkan nama, emel dan nombor telefon anda di bawah sekarang

Jualan akan re-open pada 18 Disember 2020 (Jumaat) pada pukul 8:00 malam hingga 11:00 malam sahaja

Sertai VIP List di bawah supaya tak terlepas bila tawaran dibuka


    Kalendar FCPO Annual Forecast 2021 RM1,999.00

    Billing details

    Additional information

    Your order

    Product
    Quantity
    Total
    Cart Subtotal RM0.00
    Order Total RM0.00
    • Pay securely using Online Banking through toyyibPay.

      *Payment Gateway Fees RM1 for Online Banking, 2% for Credit Card will be charged during checkout

    FAQ

    Tidak! Hanya tarikh reversal sahaja akan ditandakan pada kalendar.

    Namun, anda boleh dapatkan HIGH dan LOW pada pakej UPSELL selepas pembelian dibuat nanti.

    Jangan risau. Tarikh reversal bulan Januari 2021 akan diberikan melalui emel.

    Maaf, jualan hanya dibuka pada tarikh dan masa yang ditetapkan

    Tiada apa-apa jaminan. Sekiranya anda mahukan jaminan, simpan duit dalam ASB kerana dijamin oleh kerajaan.

    Maaf tidak. Hanya untuk FCPO sahaja.