Trade Crude Oil FUTURES intraday walaupun modal tak cukup untuk FULL MARGIN

Ini adalah panduan lengkap trade FUTURES Crude Oil intraday. Dari modal, intraday timing dan setup entry.

Jualan LAST CALL dibuka pada 31 Mac 2020 (Rabu) pada pukul 8:00 malam hingga 10:00 malam sahaja

Nak tak kalau 2 orang trader tegar ini berkongsi method trade Crude Oil Futures (BUKAN CFD) secara intraday.

Supaya anda boleh trade ikut time yang dijadualkan atau trade selama 1 jam sahaja sehari, 

Dengan potensi keuntungan RM1000 SEHARI?

Sebelum itu, 10 PEMBELI PALING PANTAS

4 Setup VOLUME CHART (BERNILAI RM1888)

Setup "Simpan Sendiri".
Setup beyond timeframe chart.
Boleh estimate volatility semasa realtime.
Chart setup untuk entry lebih awal dari timeframe satu minit (1 Minute)

Dan SEMUA pembeli akan dapat bonus berikut

CRUDE OIL Time Reference LIFETIME (BERNILAI RM577)

Time yang diberikan bagaikan jadual.
Servis paling valuable.
Lebih POWER dari Signal kerana TIME entry untuk SEPANJANG hari diberikan pada AWAL PAGI.
Jadi, tak perlu terkejar entry sebab time untuk market reversal telah diketahui lebih awal.

Webinar CL Intraday: US Session, Sentimen & Inter-Market Analysis (BERNILAI RM388)

Trade CL pada US Session.
Tingkatkan WINNING Rate.
Trend seiring dengan crowd.
Dapat feel arah tuju pasaran dengan lebih jelas.
Waktu trade yang singkat.
Elak diri dari over-trade.

Webinar Teknik Scalping Santai RM1k sehari dari CL (BERNILAI RM288)

Hold position tak lama, exposure kepada risk adalah rendah.
Kepada trader, debaran hanya sekejap.
Stop loss kecil, berbanding swing.
Realistik target (RM1k) untuk scalping pada instrument Crude Oil (CL.)
Teknik tak perlu banyak analisis.
Oleh itu, boleh guna teknik ni untuk jadi funded trader.

Cara Trade Risiko Paling Minimum (BERNILAI RM313)

TRADING satu bidang yang MUDAH UNTUK GAGAL.
Mudah untuk hilang modal kesemuanya.
Namun RISIKO ini tak boleh dihilangkan, IMPOSSIBLE!
Ketahui kaedah kurangkan risiko sehingga 97%.
Bagaikan HEDGING modal kepada pihak ketiga.
Ya, ada pihak ketiga yang sanggup absorb risiko yang kita ada.

Oh ya, Apa benda Panduan Lengkap trade FUTURES Crude Oil Intraday?

Ini adalah satu perkongsian dari 2 trader tegar Crude Oil FUTURES secara Intraday.

Apa yang nak kena letak “FUTURES” huruf besar?

Sebab trade Futures market tak sama dengan CFD yang banyak ditawarkan di pasaran terbuka. 

Crude Oil FUTURES perlukan margin yang besar untuk mula trade.

Tapi jangan risau, kami berdua akan kongsikan teknik atau kaedah. Yang mana kalau belum mampu untuk fund full margin Crude Oil Futures pun masih boleh trade Futures (Bukan CFD).

Haaa.. best kan?

Sebelum itu, siapa 2 orang trader ini?

Funded Trader OU

Funded Trader TST

Bagi yang mungkin belum tahu, funded trader adalah menjadi proprietary trader bagi satu organisasi.

Kemudian hasil keuntungan akan dibahagikan antara trader dan funder yang dipanggil split payment.

Boleh request withdraw pada bila-bila masa ikut suka, dengan syarat profit lah kan. Kalau tak, nak withdraw apa benda. Ye tak?

*Maaf saya sebenarnya tak suka tunjuk amount, sebab taknak anda yang baca ni teruja pasal nampak amount. Itu bukan tujuan saya buat program ini.

Tak kenal maka tak tahu. Dah kenal nanti barulah tahu ye tak? 

Rasanya cukup untuk kami berdua CABAR pembaca untuk lepasi mana-mana Funded trader program.

Jika tak boleh lepas, bermaksud:

1. Money management tak berkesan

2. Teknik trading tak berikan Risk yang rendah berbanding Reward yang tinggi

3. Stop loss trading system anda tak cukup kecil untuk tampung limit loss harian

4. Drawdown harian yang tinggi dan tak terancang

 

“Macamlah hebat sangat nak kata orang tak betul.”

Eh, buka macam tu. Kami hanya tulis berdasarkan pengalaman. 

Sebab tu kami berdua akan berkongsi dalam DUA SESI yang akan di adakan pada:

Sesi #1 – Crude Oil Futures Asas ke Advance (BERNILAI RM500)

Tarikh: 3 April 2021 (Sabtu)
Masa: 9.30 Malam 
Platform: FB Group LIVE (Private)

Sesi #2 – Setup Intraday TIME Entry (BERNILAI RM500)

Tarikh: 6 April 2021 (Selasa)
Masa: 9.30 Malam 
Platform: FB Group LIVE (Private)

Apa yang ada pada 2 Sesi LIVE Webinar ini?

LIVE Webinar (3 April 2021, 9:30 Malam)

Setup Entry pada Europe dan US Session.
Potensi setup untuk jana RM1000 sehari dengan Crude Oil Futures.
Kenapa Crude Oil Futures menjadi pilihan?
Apa lebihnya Crude Oil Futures berbanding instrument lain?
CFD dan Futures macam sama je. Tak ke?

LIVE Webinar (6 April 2021, 9:30 Malam)

Perkongsian tentang TIME Entry Intraday.
Bagaimana gunakan TIME Entry dalam trading Crude Oil Futures.
Mencari entry dengan pantas pada chart 1 minit.
Pencarian entry yang relax dan tak kelam kabut.
Merancang trade berdasarkan time entry sepanjang hari.

Berikut adalah beberapa "Trading Diari" yang kami buat setiap hari di FB Page

Okay, Jom tengok apa kata peserta yang pernah dapatkan salah satu dari servis kami

Kejap ada lagi ...

Haa.. Banyak-banyak ni semua berapa?

Okay mari saya senaraikan. Ini adalah harga kalau nak beli satu-satu:

Webinar CL Intraday: US Session, Sentimen & Inter-Market Analysis (RM388)

Crude Oil Intraday TIME Reference LIFETIME (RM577)

Webinar Teknik Scalping Santai RM1k sehari dari CL (RM288)

Webinar Cara Trade Risiko Paling Minimum (RM313)

Webinar Panduan Lengkap Intraday Trading Crude Oil Futures (RM500 x 2)

Total semua adalah RM2566

Tapi kali ini sahaja, kami tawarkan pada harga…

HANYA RM397 RM427

Tapi relax, jualan hanya akan dibuka pada waktu di bawah.

Ingat, ini hanyalah ONE TIME OFFER yang tidak akan berulang lagi pada masa akan datang.

Prinsip kami “INI KALI SAJA”

Lain kali sorry, sama ada jualan terus ditutup atau harga naik tanpa budi bicara

Jualan LAST CALL dibuka pada 31 Mac 2020 (Rabu) pada pukul 8:00 malam hingga 10:00 malam sahaja

Panduan Lengkap Trade Crude Oil FUTURES RM797.00

Billing details

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using Online Banking through toyyibPay.

    *Payment Gateway Fees RM1 for Online Banking, 2% for Credit Card will be charged during checkout

FAQ

Group Facebook tertutup akan disediakan untuk support.

Anda mesti menggunakan group tersebut untuk bertanya sebarang kemusykilan. 

Tak salahkan untuk berkongsi? Tapi takkan nak bagi free.

Maaf kami bukan tempat charity. Setiap ilmu ada harganya. Okay 🙂

Maaf, jualan hanya dibuka pada tarikh dan masa yang ditetapkan

Tiada apa-apa jaminan. Sekiranya anda mahukan jaminan, simpan duit dalam ASB kerana dijamin oleh kerajaan.

Kami hanya gunakan teknik ini KHUSUS pada Crude Oil Futures sahaja. Tiada jaminan yang ia boleh diguna pada market selain itu.

Namun, tiada halangan untuk anda cuba pada market selain Crude Oil Futures atas risiko sendiri.