TripleX3ebook-trim

Trading dengan TIME Cycle Analysis

TIME Trader masih rare terutama di Malaysia. Belum ada lagi pengamal analisa masa dalam trading. Buktinya, cuba tanyakan kepada mana-mana pengamal trading dan minta mereka forecast tarikh reversal untuk sesuatu market.

TRIPLE X 3 CYCLE – disebut TRIPLE BY 3 Cycle. Ya betul, ada istilah Triple Three dalam Elliotwave, tapi bukan yang itu.

  • Dalam ebook ini dikemukakan 3 KOMPONEN PENTING dalam cycle analysis yang boleh diguna dalam apa juga jenis cycle.
  • Dengan 3 komponen penting ini boleh diguna pada TIGA KAEDAH dalam cycle analysis.
  • So, 3 KOMPONEN X 3 KAEDAH Cycle Analysis. Itu yang dinamakan Triple BY Three.

Jangan risau ia bukan benda baru, benda sedia ada di sekeliling saja. Cuma perlukan sedikit tolakan dan penjelasan yang lebih ‘layman’

RM569 RM99 SAHAJA

RM20 Ringgit Je Der!

Kuliah Sembang Cycle Mingguan

  • Kuliah adalah secara mingguan
  • Bilangan penyertaan adalah terhad
  • Sekiranya penuh, akan dibuka pada minggu seterusnya

Intipati Kuliah

  • Penerangan tentang Cycle Analysis
  • Bagaimana untuk mula analisa TIME dengan menggunakan cycle
  • Jenis-jenis cycle dan cara guna
  • W.D. Gann dan Tunnel thru the Air
  • Cycle masa vs Cycle planetary

RM250 RM20 SAHAJA

Apa yang kami buat?

Fokus kepada TIME Forecasting

Seawal penubuhan IAFT, fokus kami masih pada TIME analysis. Ia adalah satu komponen dalam chart trading yang mana tak ramai trader boleh forecast

Gann Methodology Sebenar

Average trader anggap teknik Gann adalah terhad kepada Square of Nine mahupun Gann Fan. Oh, itu hanyalah sebahagian kecil dari keseluruhan methodology Gann yang asal, iaitu CYCLE.

Kenapa sibuk dengan IAFT?

Bijak pandai mungkin berkata, 

“Kalau dah hebat sangat, kenapa nak buat benda lain? Trade jela sendiri. Dah kaya kan?”

“Kalau kau ada best formula ever, kenapa kau nak share/jual ilmu dan formula ni? Kau kan boleh kaya sorang2”

Oh well, sorry to say. I am not selling but I am hiring. Atau dalam kata lain, kami sedang merekrut pengamal ilmu TIME CYCLE Analysis ini.

Sebab apa?

Sebab dunia trading ni adalah dunia yang sunyi. Saya tengok nombor, anda hadap nombor. Anda dan saya perlukan kawan. We need each other.

Kami adalah sekumpulan rakan-rakan yang lahir dari “akademi” yang tak rasmi ini iaitu IAFT. 

Jom join Kuliah RM20 je!

Kejap, kejap. Apa benda yang best sangat Kuliah Sembang Cycle ni? 

Apa yang dibincangkan? Okay, boleh tengok screenshot diskusi di bawah ini yang pastinya tiada ditempat lain.

KLIK gambar di bawah untuk besarkan

Masuk Waiting List Sekarang!

Kadang kala kami ada buat event online, deal, kerjasama dengan trader-trader lain untuk teknik dan ilmu trading. Sila masukkan maklumat di bawah untuk jadi yang terawal dimaklumkan tentang program terbaru kami. 

Saya nak tahu deal terkini
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.