Nak tak belajar guna "Gann Tools" supaya boleh bantu anda buat analisis dalam trading

Saya tahu anda dah FED UP dengan sumber FREE dari internet, tak ada satu pun yang betul-betul bagi anda faham pasal Gann Tools. Kan?

Tawaran Koleksi Gann Tools untuk bantu dalam TRADING
akan dibuka pada 30 Jun 2021 (RABU) jam 8:00 Malam hingga 12:00 Malam sahaja

Ye bro dan sis. Kenapa nak sibuk berhenti kerja, sedangkan boleh trade dengan tenang. 

Cukup bulan gaji dapat, “BONUS” profit dari trading pun insyaAllah boleh withdraw.

Pernah Tengok Analisis Saya Sebelum ini?

Analisis asal boleh dilihat pada link berikut:

https://www.facebook.com/faizshebat/posts/2773172436307967

Ia dibuat pada 9 Jun 2021, jam 4:04 Petang waktu Malaysia. 

Ia dibuat sebelum market FCPO melakukan terjunan. 

Boleh kah anda perhatikan apa yang terjadi pada Market FCPO selepas itu?

Ia jatuh dengan laju sekali, dan lebih memeranjatkan lagi adalah.

Selepas kejatuhan yang banyak, ia betul-betul berhenti pada area 330x iaitu dengan LOW pada FCPO Kontrak Ogos 2021 yang aktif pada masa itu adalah pada 3298. 

Now, saya cabar anda buat analisa tepat macam ini seminggu lebih awal.

Ingat, analisa ini dibuat pada 9 Jun jam 4:04 petang. 

Dan ia benar-benar berlaku seminggu lepas itu.

Apa Rahsianya?

Mana ada rahsia pun.

Semuanya telah saya tuliskan dalam pos asal. 

Apa tool yang saya guna pun saya beritahu tanpa selindung. 

TOOLS 1: Iaitu Gann Fan untuk mencari Diagonal Support dan juga 

TOOLS 2: Gunakan Gann Square of Nine untuk cari horizontal support dan resistance.

1. Gann Fan Untuk Diagonal Support

2. Gann Square of Nine Untuk cari Horizontal Support & Resistance

Nampak Senang Kan? Tapi...

Betul tu. Saya pernah buat perkongsian cara guna Square of Nine.

Bila saya buat, nampak senang betul gayanya. 

Tapi bila selepas itu, individu lain cuba buat. “Eh, macam mana tadi ya?”

Begitu juga dengan Gann Fan.

Cuba anda buat carian sendiri di internet. Sudah pasti akan ada yang katakan tentang ‘proper scaling’.

Ya untuk gunakan Gann Fan perlukan scaling chart yang betul. Tapi macam mana?

Ini pun sangat straight forward kalau kita faham asasnya.

Apa Kata Saya Tunjukkan, Sudah Tentu Ada Harganya

Ini adalah satu video rakaman LIVE yang dibuat dalam Group Facebook tertutup pada tahun 2020.

Saya tunjukkan kaedah paling mudah untuk scaling chart bagi tujuan lukis Gann Fan yang betul.

Cara untuk lukis Gann Fan pada DAILY timeframe supaya nampak view yang lebih besar tentang arah pasaran.

Boleh ke untuk lukis Gann Fan pada intraday timeframe? 

Sudah tentu boleh!

Jangan beli dulu, teruskan baca untuk OFFER lagi best!

BONUS PERCUMA #1
Cari PRICE guna Square of NINE (BERNILAI RM370)

Ini adalah satu video rakaman LIVE yang dibuat dalam Group Facebook tertutup pada tahun 2020.

Saya tunjukkan kaedah yang praktikal untuk gunakan Square of Nine.

Square of Nine hanya terhad kepada nombor ratusan digit, lebih dari itu wheel atau pusingan nombor akan jadi sangat besar dan tidak praktikal untuk gunakan gambar chart Square of Nine Overlay.

Jangan risau, saya akan berikan FORMULA EXCEL SPREADSHEET Square of Nine untuk anda kira support and resistance.

Tidak kira berapa besar atau berapa kecil nombor, akan boleh dikira dengan mudah dengan Formula Excel Spreadsheet ini.

Jangan beli dulu, teruskan baca untuk OFFER lagi best!

BONUS PERCUMA LAGI #2
Cari TIME Intraday (BERNILAI RM270)

Perkongsian PALING HOT pernah saya buat pada tahun 2020.

Sebab hampir tiada individu sudi berkongsi cara untuk cari TIMING market secara intraday.

Sama ada tak tahu ataupun tak mahu beritahu, entahlah.

Tapi saya ambil inisiatif untuk berkongsi kepada umum. Of course bukan free sebab saya bukan buat charity.

Kaedah ini gunakan planetary aspect cycle untuk mark possible reversal time dalam market secara intraday.

 

Jangan beli dulu, teruskan baca untuk OFFER lagi best!

BONUS PERCUMA LAGI #3
Cari PRICE guna HEXAGON Chart (BERNILAI RM570)

Tak lengkap rasanya jika ada Square of Nine tanpa verification tools.

Ya, Gann HEXAGON Chart adalah salah satu tool yang diguna sebagai verification kepada Square of Nine.

FORMULA EXCEL SPREADSHEET untuk Hexagon Chart juga diberikan supaya anda dapat kira PRICE dengan pantas dan tepat.

Jangan beli dulu, teruskan baca untuk OFFER lagi best!

Ini TERHAD kepada 50 PESERTA PALING AWAL
LIVE Webinar "Put it All Together" (Bernilai RM1570)

LIVE Webinar ini adalah tambahan supaya anda boleh “COMBINE” kesemua Gann Tools yang anda dapat.

Saya akan kongsikan macam mana saya buat analisa FCPO yang dibuat pada 9 JUN 2021 yang lalu.

Macam mana nak mula? 

Mana satu nak buat dulu? 

Nak cari Diagonal PRICE guna Gann Fan ke, atau cari Horizontal PRICE guna Square of Nine dan Hexagon Chart?

Bila nak tengok TIMING ni?

Juga Q&A sekiranya ada pertanyaan dari anda, saya akan jawab secara LIVE.

Maklumat LIVE Webinar

Maklumat LIVE Webinar adalah seperti berikut;

Tajuk Webinar: Put it All Together (Gann Tools)

Platform: LIVE Webinar

Tarikh: 10 JULAI 2021

Syarat: Jadi 50 peserta paling awal untuk dapatkan invitation

Siapa individu yang nak deliver ONLINE FCPO Spread Trading ni?
Layak ke?

Hai, nama saya Faiz Sulaiman. 

Saya dah lebih 2 tahun bersara paksa (VSS) dari syarikat Telco Multinational dari UK. Alhamdulillah masih cukup makan.

Dulu masa kerja sebagai IT Consultant saya tahu, nak trade memang bukan satu perkara yang mudah.

Time nak tengok chart, time tu jugalah bos panggil meeting.

Baru nak buka chart, customer dah call minta itulah inilah. Dah tu, macam mana nak trade?

Lepas tu saya temui rahsia yang bukan rahsia pun. Sebenarnya nak trade masa kerja ni tak perlu pun nak hadap chart setiap masa.

Dengan syarat kita sebagai trader sambilan kena TAHU MASA BILA market nak buat reversal supaya kita boleh masuk market pada masa yang betul.

Gambar kat atas tu adalah sedikit pencapaian saya pada tahun 2017 jadi funded trader. (Kau hado?) Alaa.. cerita lama tak usah dikenang.

Tapi bro, sampai tahun 2020 pun masih ada duit bulan-bulan nak makan walaupun dah tak kerja glamorous kat company MNC (sedih wooo).

Okay, taknak angkat diri sendiri banyak sangat. Sebab bukan ada faedah untuk anda pun kan?

Oh okay, ini last. Nanti ada orang pertikai, kenapa taknak ambil lesen. Tak layak kalau tak berlesen.

Saya ni budak skema, dulu sekolah tak pernah ‘fly’. 

Jadi saya tak berani nak buat benda-benda yang tak comply dengan undang-undang ni.

InsyaAllah saya dalam proses nak ambil lesen. 

Patut dah boleh settle tahun lepas lagi, tapi yelah kan zaman tak menentu ni nak buat macam mana.

Doakan dipermudahkan urusan saya ya rakan pembaca. 🙂

Cukuplah tu pasal saya serba sedikit. 

Secara Ringkas Apa Saya dapat dari OFFER ni?

KOLEKSI GANN TOOLS – RM479 (Bernilai RM 3,030)

  1. Gann Fan bernilai RM250
  2. Gann Square of Nine bernilai RM370
  3. Gann Hexagon Chart bernilai RM570
  4. Gann TIME Intraday bernilai RM270
  5. BONUS 50 peserta terpantas WEBINAR “Put it All Together” bernilai RM1570
Kemon gais, pakej ini cover 3 DIMENSI market iaitu
PRICE Horizontal + PRICE Diagonal + TIME
Saya jamin anda takkan boleh dapat SEMUA INI dengan harga RM479 di mana-mana.

Tawaran Koleksi Gann Tools untuk bantu dalam TRADING
akan dibuka pada 30 Jun 2021 (RABU) jam 8:00 Malam hingga 12:00 Malam sahaja


    F.A.Q

    Group Facebook tertutup akan disediakan untuk support.

    Anda mesti menggunakan group tersebut untuk bertanya sebarang kemusykilan. 

    Maaf tak boleh, kena tunggu pada waktu yang ditetapkan sahaja

    Tiada apa-apa jaminan. Sekiranya anda mahukan jaminan, simpan duit dalam ASB kerana dijamin oleh kerajaan.

    Tak salahkan untuk cari client dan berkongsi? Tapi takkan nak bagi free.

    Maaf kami bukan tempat charity. Setiap ilmu ada harganya. Okay 🙂

    Gann tools adalah universal. Anda boleh guna pada market yang anda suka