Sembang Cycle – Tunnel Thru the Air Major Cycle

RM10.00RM70.00

SESI WEBINAR SEMBANG CYCLE E02

TARIKH: 06 MAY 2020 (RABU)
MASA: 10:00 PM – 11:00 PM
HARGA: RM10 (Tiada Rakaman), RM15 (Ada Rakaman)

*Webinar telah tamat, boleh dapatkan Rakaman Webinar

Clear

Earn up to 70 Points.

SKU: N/A Category:

Major Cycle adalah sesuatu yang jarang berlaku pada market.

Bila bercerita tentang major cycle, ia bukan sekadar 20-30 ticks gap yang biasa berlaku semasa opening FCPO.

Tapi kita bercerita tentang range swing 700 hingga 1500 ticks.

Contoh pada Disember 2019, market FCPO naik tak pandang belakang gayanya. Lihat gambar di bawah:

Pergerakan uptrend range sehingga 1233 ticks.

Saya tak mahu tambah hype dengan menyatakan 1233 ticks dalam unit RM.

Kalaulah aku tahu dia nak gerak naik banyak ni, aku hold sampai puas”

Itu kalau yang nampak ia jadi. Nak buat apa benda dah jadi?

Tapi, macam mana kalau ia adalah “Kalaulah aku boleh tahu lebih awal”.

Ya, MOVEMENT atau pergerakan besar ini adalah boleh diketahui lebih awal.

Untuk FCPO next movement seperti ini akan berlaku pada tahun 2021. Cukup awal kah?

Bagaimana boleh diketahui? Kita akan sama-sama diskusi tentang major cycle yang terdapat dalam Novel TTTA.

SESI WEBINAR

  • Perbincangan tentang cycle MAJOR cycle
  • Perkongsian tentang coding major cycle dalam Tunnel
  • Perkongsian bagaimana untuk aplikasi cycle dalam market
  • Perkongsian asimilasi Gann Financial timetable dengan major cycle

Yang pastinya, ia bukan webinar perkongsian yang biashe-biasheeee..

Webinar

Webinar Tiada Rakaman, Webinar Ada Rakaman, Rakaman Webinar

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.